Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αλεξανδρούπολη: Ηλεκτροπληξία έπαθε οδηγός γερανοφόρου - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ οδηγούσε.

 

Το εργατικό ατύχημα έστειλε σε νοσοκομείο τον οδηγό του γερανοφόρου που υπέστη ηλεκτροπληξία στην Αλεξανδρούπολη. Το βαρύ όχημα χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής και πήρε φωτιά. Ο άτυχος άντρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, στο νοσοκομείο της πόλης. Η φωτιά προκάλεσε μπλακ άουτ σε ένα μεγάλο τμήμα της πόλής, με το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής να δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις από άτομα που εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ.

Πιο αναλυτικά διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, οδηγός οχήματος που χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης.

Πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος στις 14:00 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν στην περιοχή Απαλού στην Αλεξανδρούπολη κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ. Αμέσως μετα ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή. Δείτε τις εικόνες του evros-news.gr από το σημείο του ατυχήματος.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της ΠΥ σύσσωμη η διοίκηση και 6 άνδρες. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ.

 
Η επιχείρηση συνεχίζεται, με τους στενούς συγγενείς του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείο και να προσεύχονται για τον δικό τους άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ