Κοινωνία

Οπαδική βία στην Καλαμάτα: Απολογείται την Τετάρτη ο 22χρονος

Περνώντας νωρίτερα σήμερα την πόρτα των Δικαστηρίων, άκουσε τον εισαγγελέα πρωτοδικών Καλαμάτας, να αναβαθμίζει την κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με τους δικηγόρους του Γιώργο Ράλλη και Χάρη Αβραμίδη αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και είναι έτοιμος να στηρίξει την αθωότητα του κατά την αυριανή απολογία του, σύμφωνα με την ερτ. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την ίδια υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί ένας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τραυμάτισε σοβαρά τον 32χρονο με αιχμηρό γυάλινο αντικείμενο και ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης, ενώ είναι πιθανό να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας πάντως πέρασαν και άλλοι νεαροί, που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο και βρίσκονται μέσα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αφέθηκαν ωστόσο ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα σοβαρά τραύματα και τα 30 ράμματα στο κεφάλι που χρειάστηκε να κάνει ο 31χρονος ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε, όταν βρισκόταν μαζί με 36χρονο συγγενικό του πρόσωπο το βράδυ της Κυριακής μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Γιώργο Σκούλικα, η επίθεση που δέχθηκαν ήταν εντελώς αναίτια και χωρίς ποτέ ο πελάτης του αλλά και ο 36χρονος να έχουν απασχολήσει τις αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ