Κοινωνία

Καλαμάτα: Συνελήφθη 22χρονος για οπαδική επίθεση σε δύο άτομα

Νεαροί επιτέθηκαν σε δύο άτομα στην Καλαμάτα. Συνελήφθη ένας 22χρονος.

Νέο σοβαρό οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε 31χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τού έγιναν 30 ράμματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής (23/4) στην οδό Λακωνικής, κατά τη διάρκεια των «ντέρμπι» για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ομάδα από 6-7 νεαρούς, με καλυμμένα χαρακτηριστικά οι περισσότεροι, πλησίασαν δύο άτομα 31 και 36 ετών αντίστοιχα που βρίσκονταν έξω από καφετέρια και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις μπλούζες που φορούσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού εισάκουσαν τις προτροπές τους χωρίς να φέρουν ιδιαίτερη αντίσταση, ένας από την ομάδα των επιτιθέμενων χτύπησε τον 31χρονο με γυάλινο αντικείμενο στο κεφάλι, λίγο πάνω από το μάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το θύμα της επίθεσης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη (25/4), στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...