Κοινωνία

Ιωάννινα: Ώρες φόβου και αγωνίας για μία μητέρα και το μωρό της

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ,ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα, ο δράστης επιβίβασε στο αυτοκίνητό του την 36χρονη σύζυγό του και το περίπου δύο ετών παιδάκι τους και παρά τη θέλησή της και την αρχική συμφωνία τους, κατευθύνθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Στην συνέχεια ο 41χρονος επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε χαράδρα, γεγονός το οποίο απεφεύχθη καθώς, λόγω της πυκνής βλάστησης, το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Σήμερα το πρωί οι γονείς και το παιδάκι, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Θεσπρωτικού να κινούνται σε περιοχή της Πρέβεζας και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την προανακριτική διαδικασία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...