Κοινωνία

Στο ''κόκκινο'' η οπαδική βία! Νέο περιστατικό στο Περιστέρι- Ρώτησαν «τι ομάδα είστε» και χτύπησαν ανήλικους

Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες κατέληξε ένας 17χρονος που μαζί με έναν 18χρονο φίλο του δέχθηκαν επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία του Περιστερίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα δύο παιδιά τα πλησίασε μία ομάδα τριών ατόμων που φορώντας κουκούλες αρχικά τους ρώτησε «τι ομάδα είστε;».

Οι δύο νεαροί απάντησαν πως δεν ασχολούνται με τα αθλητικά ωστόσο άρχισαν να τους χτυπούν ακόμη και στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν, ενώ αποχωρώντας του πήραν και τα κινητά τηλέφωνά τους. Ο 17χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, αξιοποιώντας τις μαρτυρίες των δύο παιδιών και αναζητώντας τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...