Κοινωνία

Σκάφος με 11 επιβάτες προσάραξε στην Κέα

Ενημερώθηκαν, οι λιμενικές Αρχές Κέας και Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (17/4), από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ”SEACRET” Ν.Π. 12727, με έντεκα (11) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» ν. Κέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην περιοχή έσπευσε το Τ/Χ σκάφος «ΜΙΝΙΜΙΚΑΚΙ» Τ.Λ. 850 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Κέας ενώ το ανωτέρω ιστιοφόρο αποκολλήθηκε με ίδια μέσα. Στην περιοχή έσπευσε και το Τ/Χ σκάφος «ΣΕ ΣΟΣ Ι» Τ.Λ. 325, το οποίο συνόδευσε με ασφάλεια το Ι/Φ σκάφος στον λιμένα Κέας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”SEACRET”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...
Μέση Ανατολή 0

Δεκάδες Ισραηλινοί νεκροί ή τραυματίες στο Λίβανο ενώ παγίδες με Α/Τ πυραύλους Kornet αυξάνουν τον αριθμό των κατεστραμμένων Merkava

Οι λιβανέζοι σιίτες τρομοκράτες χρησιμοποιούν ευρέως τακτικές ανταρτοπόλεμου που είναι το πιο επικίνδυνο είδος πολέμου