Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε 35χρονο έξω από το ΑΠΘ


Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 35χρονος άντρας έξω από το ΑΠΘ.

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πριν από λίγο ένας άνδρας έξω από τις πύλες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό έναν 35χρονο εξώ από τον χώρο του πανεπιστημίου. Ο δράστης κατάφερε επιπόλαια τραύματα στο θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προηγήθηκε κανένα επεισόδιο ή διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος. Το θύμα, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, εξήγησε πως ο δράστης ήταν σε πανικό χωρίς όμως να γνωρίζει τον λόγο.

Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν αυτήν την ώρα έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος 0

Σεισμός στην Κύπρο! Νεκρός διπλωμάτης στην Ρωσική Πρεσβεία και εξαφάνιση-θρίλερ ολιγάρχη- Ποιος "αυτοκτόνησε" τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο;

Είναι ο Μπαουμγκέρτνερ θύμα ενός ατυχήματος ή μήπως το «μακρύ χέρι» της Μόσχας τον βρήκε στις κυπριακές ακτές για να...