Κοινωνία

Βόρεια προάστια: Καρέ καρέ ένα από τα «χτυπήματα» των τσαντάκηδων που λήστεψαν 15 γυναίκες

Βίντεο με ένα από τα τουλάχιστον 15 «χτυπήματα» των τσαντάκηδων που λήστευαν γυναίκες σε περιοχές των βορείων προαστίων έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο ληστές να περνάνε με μηχανή και μεγάλη ταχύτητα δίπλα από μια γυναίκα και να της αρπάζουν την τσάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο

Την ομάδα των τσαντάκηδων αποτελούσαν τρία άτομα που συνελήφθησαν, με δύο εξ αυτών, έναν 32χρονο και έναν 47χρονο Έλληνα να προφυλακίζονται και τον τρίτο, έναν Ιρακινό, να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που συνέλαβαν τους τσαντάκηδες, η ομάδα χτυπούσε κυρίως σε Νέο Ψυχικό και Μαρούσι.

Οι ληστές ήταν αδίστακτοι καθώς αδιαφορούσαν για το αν υπήρχαν μάρτυρες ή αν τους κατέγραφαν καμερες ασφαλείας ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση είχαν χτυπήσει με γροθιές μια γυναίκα που αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛΑΣ η λεία των τσαντάκηδων υπολογίζεται σε 66.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

ΕΚΤΑΚΤΟ - Πάμε για 12 μίλια στην Κρήτη - Κ. Φίλης: Εντός της ημέρας έρχεται έκτακτη ανακοίνωση... που θα “πνίξει” τα τουρκικά Τρανσφόρμερς (Βίντεο)

Η πρώτη ελληνική Φρεγάτα εκ Γαλλίας θα είναι το πρώτο ανίκητο ελληνικό “Τρανσφόρμερς” - Μονόδρομος η ανακοίνωση της...