Κοινωνία

Δίκη «σαμουράι»: «Έχω κάνει κάτι που θα το κουβαλώ για πολύ καιρό»

Ο 40χρονος απολογήθηκε χθες, και απέδωσε τη δολοφονική επίθεση στους δύο εργαζόμενους στον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένης, κατά συρροή, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ενώ κυκλοφόρουσε στο διαδίκτυο βίντεο με τον ίδιο ντυμένο σαμουράι και κραδαίνοντας σπαθιά.

Στην απολογία του, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR είπε μεταξύ άλλων:

«Πήγα να τραυματίσω, αλλά ήμουν σε ψυχωσικό επεισόδιο. Είμαι θύμα των ουσιών. Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και στο αστικό δικαστήριο κάποια αποζημίωση θα πάρει. Στα ψυχωσικά μου επεισόδια, υπήρχαν περίοδοι που οι ουσίες ήταν το φάρμακό μου. Με θεράπευε πλήρως.

Όταν δεν είχα δεν έπαιρνα και τα φάρμακά μου…έφτιαχνα ένα τείχος για να μην υποτροπιάσω. Όταν είχα επεισόδια πίστευα ότι θα μου κάνουν κακό. Άκουγα θορύβους, σκιες, περίεργα πράγματα. Σήμερα έχοντας σώας τας φρένας θα πήγαινα απλώς κάτω και θα έλεγα να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας. Άντε να καλούσα την αστυνομία…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχω κάνει κάτι που θα το κουβαλώ για πολύ καιρό. Πήγα να ρίξω στα πόδια και έσκυψε και τον χτύπησε στη σπονδυλική στήλη. Δεν μου άρεσε η υπερασπιτική γραμμή του άλλου που είπε ότι τη γλίτωσε. Στον γλουτό του έριξα επίτηδες. Δεν ήμουν καλά το προηγούμενο βράδυ, τα κίνητρά μου ήταν οι ουσίες. Στην αρχή έκανα παρατηρήσεις μετά διαπληκτιστήκαμε.

‘Ενιωσαν ότι πάει να μου κάνει μπάσιμο κι άρχισα να του ρίχνω στα πόδια. Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν καθαρές οι εξετάσεις μου με τόσες ουσίες».

Στην απολογία του αναφέρθηκε σε μεταφυσικές δυνάμεις, σοκάροντας τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι δεν είδαν ίχνος μεταμέλειάς του για τις πράξεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ