Κοινωνία

Νέα Ερυθραία: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες ότι οι γείτονες είχαν προειδοποιήσει την αστυνομία για τον «Σαμουράι»

Την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, προκάλεσαν οι καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οι γείτονες του 40χρονου ο οποίος το περασμενο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν ακόμα στη Νέα Ερυθραία, είχαν ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, η κυρία Παπαγεωργακοπούλου παρενέβη και έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν οι κλήσεις αυτές προς την αστυνομία και γιατί οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν -όπως καταγγέλλεται- και αδιαφόρησαν για τα όσα τέθηκαν υπόψη τους.

Θα αναζητηθούν, δηλαδή, στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει εισαγγελέας της ποινικής δίωξης, τυχόν ποινικές ευθύνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών, οι οποίες φέρονται να αδιαφόρησαν παρά τις κλήσεις που τους προειδοποιούσαν για την επικνδυνοτητα του δράστη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γείτονες του 40χρονου, κάλεσαν την αστυνομία γιατί τον είδαν να πυροβολεί στην ταράτσα την παραμονή του εγκλήματος, αλλά στο σημείο δεν πήγε περιπολικό. Μάλιστα, κλήση στις αστυνομικές αρχές έχει αναφέρει ότι έκανε και ο άνδρας τον οποίο ο δράστης τραυμάτισε το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...