Κοινωνία

Αλ. Κούγιας: Δεν ήξερε από που του ήρθε! - "Είδατε κανέναν να σκάει λάστιχα;"

Οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν ότι κανείς δεν πλησίασε το αυτοκίνητο του όση ώρα εκδικαζόταν η υπόθεση.

«Τι έγινε ρε παιδιά; Είδατε κάποιον να σκάει τα λάστιχα;» ρώτησε τους δημοσιογράφους ο Αλέξης Κούγιας για να του απαντήσουν πως δεν πείραξε κανείς το ΙΧ και ενδεχομένως πάτησε κάτι


Ενα απρόοπτο συνέβη μετά το τέλος της συνεδρίασης στο Μικτό Ορκωτό, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά την ένταση που επικράτησε λόγω υπονοιών του Αλέξη Κούγια προς τον Ανδρέα Ηλιάδη για εμπόριο οργάνων, ο ποινικολόγος αποχώρησε για να διαπιστώσει εν τέλει πως δεν θα πήγαινε σύντομα σπίτι του αφού το λάστιχο του αυτοκινήτου του ήταν σκασμένο. 

Μετά το τέλος της δικασίμου ο Αλέξης Κούγιας κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του και είδε πως είχε σκάσει το λάστιχο, σύμφωνα με τον ALPHA. «Τι έγινε ρε παιδιά; Είδατε κάποιον να σκάει τα λάστιχα;» ρώτησε τους δημοσιογράφους για να του απαντήσουν πως δεν πείραξε κανείς το ΙΧ και ενδεχομένως πάτησε κάτι. «Μα το πρωί ήρθα μία χαρά με το αυτοκίνητό μου», ανέφερε ο ποινικολόγος. Ο Αλέξης Κούγιας πήρε την οδική βοήθεια για να μεταφέρει το αυτοκίνητο στο συνεργείο. 

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή δικάσιμο (5/4), ο Αλέξης Κούγιας απηύθυνε ερωτήσεις στον Ανδρέα Ηλιάδη για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, αφήνοντας υπόνοιες εις βάρος του. Ο διάλογος: 

Κούγιας: Φημίζεστε ότι στέλνετε όργανα για μεταμοσχεύσεις. Είναι αλήθεια;


Μάρτυρας: Ο Ηλιαδης δεν έχει κούριερ για να μεταφέρει όργανα. Είμαι περήφανος όμως που είμαι συντονιστής μεταμοσχεύσεων.

Είναι προσβολή όσα είπε ο συνήγορος και απαιτώ να ανακαλέσετε! Είμαι μέλος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Προσβάλλετε τους ανθρώπους που δώρισαν όργανα!


Πρόεδρος: Μη γελάτε.


Κούγιας: Δεν απαγορεύεται. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτόν το γιατρό.


Κούγιας: Φημίζεστε παγκοσμίως κι έχετε σχέση με νοσοκομεία του εξωτερικού που στέλνετε όργανα παιδιών για μεταμόσχευση και στην Ελλάδα κρατάτε μόνο τα μάτια για τους φτωχούς ανθρώπους;


Μάρτυρας: Η ερώτηση είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτός σύμπαντος.


Κούγιας: Πόσες φορές έχετε πείσει γονείς παιδιών να δωρίσουν όργανα και που έχουν πάει;


Μάρτυρας: Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο ΕΟΜ. Όταν επανέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος εμείς προτείνουμε τη δωρεά που είναι πολύπλοκη.


Προέδρος: Πόσες φορές;


Μάρτυρας: Μπορεί και τρεις στο εξωτερικό. Στο σύνολο 14.


Κούγιας: Τελευταία φορά ποια ήταν;


Μάρτυρας: Το τελευταίο παιδί ήταν η Ειρηνη, κάποιων μηνών. Το προηγούμενο ήταν ένα παιδάκι από καρδιακή ανακοπή, ο Θωμάς από τα Γρεβενά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...