Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο λυράρης για βιασμό του 11χρονου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, η απολογία του 66χρονου λυράρη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία εις βάρος ενός 11χρονου αγοριού.

Μεταξύ άλλων ο λυράρης υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι είναι αθώος και έπεσε θύμα πλεκτάνης.

«Ο συνήγορος υπερασπίσεως απηχεί τη θέση του κατηγορουμένου, αυτό είναι δεδομένο, δεν μπορεί να έχει κάποια διαφορετική άποψη από αυτήν που έχει ο κατηγορούμενος. Η αλήθεια είναι ότι εύρημα αντικειμενικό εις βάρος του κατηγορουμένου, δεν υπάρχει. Όλη η κατηγορία μέχρι αυτή τη στιγμή βασίζεται σε μια περιγραφή την οποία κάνει ο ανήλικος. Το ερώτημα είναι το εξής.

Είναι πρωτοφανές να περιγράφονται κάποια πράγματα για τα οποία θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν κάποια ευρήματα, που επιρώνουν αυτό για το οποίο ισχυρίζεται ο νεαρός, έξω από τη δική του μαρτυρία.», είχε αναφέρει νωρίτερα ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Διονύσης Βέρρας σύμφωνα με το Creta24.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...