Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του υδραυλικού

Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν 33χρονο ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ασφάλεια Αττικής και ανέφερε πως είχε συμμετοχή στη δολοφονία και για τον οποίο εκρεμμούσε εις βάρος του ένταλμα.

Και ενώ οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση είναι καταιγιστικές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η στιγμή του φονικού του 37χρονου υδραυλικού που είχε πάει στην καφετέρια να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το Live News του Mega το οποίο έφερε στο φως το βίντεο, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς βρέθηκε στη μέση την στιγμή που άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί ανάμεσα σε μέλη σκληρής συμμορίας η οποία έχει απασχολήσει την αστυνομία.

Μια από αυτές τις σφαίρες πέτυχε τον 37χρονο υδραυλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις οι πυροβολισμοί άρχισαν να ακούγονται στην καφετέρια επικράτησε πανικός. Άλλοι έφυγαν τρέχοντας από το χώρο, άλλοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια και άλλοι προσπαθούσαν να καλυφθούν και να προστατευθούν όπως μπορούσαν.

Τι είχε προηγηθεί στο καφέ με τους ναργιλέδες

Επτά άτομα της ομάδας «L» έφτασαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Την προηγούμενη μέρα, όπως αναφέρει το Live News είχε τραυματιστεί ο γιος του εστιάτορα. Οι συγγενείς είχαν κάνει μία έρευνα για το πώς επιτέθηκαν στον έφηβο και είχαν φωνάξει μία ομάδα Αλβανών ώστε να ερευνηθεί τι έγινε στο περιστατικό από το προηγούμενο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που στο μαγαζί μπήκε ένας άλλος Αλβανός, ο οποίος ήταν αδελφός μέλους μίας αντίπαλης συμμορίας, και άρχισε να λέει «τι κάνετε εδώ, τι συμβαίνει» με ένα άσχημο τρόπο. Υπήρξε μία στιχομυθία, βγήκαν τα όπλα και ως τραγική συνέπεια πυροβολήθηκε ο άτυχος υδραυλικός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ