Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο λυράρη: Eίχε κατηγορηθεί και για ανταλλαγή μηνυμάτων με ανήλικη

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την δράση του 66χρονου λυράρη, Τάσου Ρεράκη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος ενός παιδιού ηλικίας 11 ετών.

Όπως αναφέρει το Creta24 σε βάρος του 66χρονου είχε σχηματιστεί, πριν από μήνες, δικογραφία μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικου κοριτσιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο λυράρης είχε κατηγορηθεί για ανταλλαγή μηνυμάτων με την ανήλικη, ωστόσο μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ δεν είχαν εντοπιστεί σχετικά ίχνη.

Τότε ο 66χρονος φέρεται να είχε υποστηρίξει για τις επικοινωνίες του με το κορίτσι ότι το κινητό το χρησιμοποιούσε συγγενικό του πρόσωπο, επίσης ανήλικος, και δεν είχε ζητήσει εκείνος την αποστολή των μηνυμάτων που φέρεται να είχε λάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκεκριμένη υπόθεση καθυστέρησε να ολοκληρωθεί ως προς το δικαστικό της σκέλος για λόγους υγείας του κατηγορούμενου, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση» είναι το μήνυμα της μητέρας του αγοριού που έζησε την κόλαση για πέντε χρόνια στα χέρια του λυράρη.

Για την ίδια και την οικογένεια της δεν είναι η δημοσιότητα το ζητούμενο. Προέχει η προστασία του παιδιού τους. Από 'κει και πέρα όμως θα πράξουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αναδειχθεί η πλήρης αλήθεια σε όλο το βάθος και το εύρος της, και να βρεθούν οι υπαίτιοι πίσω από τα κάγκελα. «Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ