Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Της έκαναν μπούλινγκ και τραβούσαν βίντεο για το Tik Tok! (βίντεο)

Το περιστατικό μπούλινγκ συνέβη στον Εύοσμο όπου κάποια παιδιά επιτέθηκαν σε μία συμμαθήτρια τους ενώ παράλληλα τραβούσαν βίντεο.


«Της έστησαν καρτέρι και την τράβηξαν από την πιτσαρία» όπου της επιτέθηκαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας
 

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της μαθήτριας Γ' Γυμνασίου του Ευόσμου, η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές σχολείου. Μάλιστα, το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Όπως υποστηρίζει, το περιστατικό του ξυλοδαρμού τη δεύτερη φορά, έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες και ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται. 

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μια πιτσαρία όπου ήταν πίσω από το δημαρχείο και μια άλλη κοπέλα της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο κεφάλι. Το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα η οποία σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χατζάκος.
 


Μάλιστα η μητέρα καταγγέλλει ότι έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές.

«Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα, αδιαφορείτε», σημειώνει απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ