Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Επιζών των Τεμπών «στήνει στον τοίχο» τον Θεοδωράκη για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου, δεν ήταν δικό μου!

Ένας από τους επιβαίνοντες του μοιραίου τρένου στην τραγωδία των Τεμπών, ο Στέργιος Μιναέμης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» κατά τη διάρκεια της προβολής της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη,  κ.Μιναέμης φερόταν να είναι μεταξύ των τεσσάρων επιβατών που έκαναν ερώτηση στον Πρωθυπουργό για την τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γιατί η Πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας;» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης ότι ήταν η ερώτηση του Στέργιου Μιναέμη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο προγραμματιστής που βρισκόταν στο τρένο, αποκάλυψε σήμερα ότι ποτέ δεν έκανε αυτή την ερώτηση που του αποδίδεται στο μονταρισμένο βίντεο της εκπομπής!

«Απαντήθηκε ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου. Δηλαδή σαν κάποιος να ρώτησε τον εαυτό του … Όταν ρωτήθηκα από την εκπομπή του κ.Θεοδωράκη να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό, αφιέρωσα μιάμιση μέρα από τη ζωή μου να βρω κάποια ερωτήματα που θεωρώ αντιπροσωπεύουν τόσο εμένα, όσο και τη νεολαία της χώρας μας. Στο email που έστειλα, δεν έχει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Δεν έχω θέσει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου, δεν ήταν δικό μου …  Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, ενοχλήθηκα με όλο αυτό το ύφος της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν ο κ.Μιναέμης επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, ο επιβάτης του τρένου είπε πως ναι και πως αυτό που του είπαν ήταν το εξής: «Τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ