Κοινωνία

Ηλιούπολη: Φρίκη από τις περιγραφές των ανήλικων κοριτσιών για τον 44χρονο

Στην Ηλιούπολη οι κινήσεις του 44χρονου είχαν εγείρει υποψίες σε πολλούς κατοίκους, πριν ακόμα πριν τα πέντε κορίτσια αποφασίσουν να μιλήσουν και να καταγγείλουν τα όσα περνούσαν. Κανένας όμως από αυτούς δεν πήρε την πρωτοβουλία να πάει στην Αστυνομία. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο 44χρονος είναι και αυτός πατέρας ενός 6χρονου παιδιού.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι οδηγούσε τα ανήλικα κορίτσια στο σπίτι και μέσα στο δωμάτιο που είχε διαμορφώσει στον πρώτο όροφο του γυμναστηρίου. Εκεί, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, βίαζε τα παιδιά και στη συνέχεια τα απειλούσε να μην μιλήσουν, για να μην βρεθούν οι ίδιες όπως φέρεται να έλεγε σε δύσκολη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανατριχιαστική υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν τρία από τα θύματα του, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, συναντήθηκαν και άρχισαν να μιλούν για όλα όσα είχαν ζήσει. Ήταν η μέρα που διαπίστωσαν πως ο εφιάλτης που έκρυβαν για χρόνια, δεν αφορούσε μόνο εκείνες.

«Όταν ήταν μικρές, δεν είχαν εικόνα και βεβαιότητα ότι αυτό που συνέβαινε στην μία θα συνέβαινε και αλλού. Τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κάπως βγήκε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των θυμάτων.

Ήταν η μέρα όπως λέει ο δικηγόρος τους, που βρήκαν τη δύναμη να κάνουν το επόμενο βήμα. Να πάνε στην αστυνομία και να κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 44χρονου.

«Αυτό που έκαναν τα κορίτσια δείχνει γενναιότητα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Το ένα κομμάτι ήταν ότι όντως ήθελαν να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί όλη αυτή η ιστορία τους έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά και το δεύτερο που ήθελαν είναι με τον τρόπο αυτό να προστατεύσουν και άλλα παιδιά γιατί πίστευαν ότι η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου μπορεί να συνεχίζεται», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Ο προπονητής του Τάε Κβο Ντο κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας τότε από 12 έως 16 ετών, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στενοί συγγενείς των θυμάτων παραμένουν ανάστατοι από τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθώς ούτε οι ίδιοι γνώριζαν αυτό που κρατούσαν μέσα τους, τα κορίτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβαζε ο 44χρονος στις διαδικτυακές του σελίδες δεν κινούσαν υποψίες. Με κάποιες από τις αθλήτριες είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό για αγώνες, ενώ σε άλλες πόζαρε μαζί τους, τόσο σε γήπεδα όσο κ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 44χρονος παρουσιαζόταν διαχρονικά ως ένας δάσκαλος που βρισκόταν δίπλα σε όλους τους μαθητές του. Στα παιδιά που όπως είχε τύχει να αναφέρει σε γονείς αλλά και σε στενούς συνεργάτες του, αισθανόταν κοντά του.

«Η μήνυση έχει υποβληθεί από τις τρεις κοπέλες. Οι άλλες δύο προέκυψαν από την προκαταρκτική, δηλαδή από τα στοιχεία που έδωσαν οι τρεις καταγγέλλουσες και από τις καταθέσεις των μαρτύρων», είπε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ