Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμό Ρομά στα Διαβατά

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε οικισμό Ρομά, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης  στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνολικά ελέγχθηκαν 64 άτομα και 48 οχήματα, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα, από τα οποία συνελήφθη μία 43χρονη για καταδικαστικές αποφάσεις, συνδεόμενες με το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην στοχευμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ, κατά την ίδια ανακοίνωση, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες  (22-03-2023), πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ιδίας Διεύθυνσης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα έλεγξαν συνολικά :

 (64) άτομα και (48) οχήματα
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

Προσήχθησαν (2) άτομα
Συνελήφθη 43χρονη ημεδαπή καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν (3) καταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών και (5) μηνών για το αδίκημα της κλοπής
Βεβαιώθηκαν (21) παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ενώ επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
 Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...