Κοινωνία

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 14χρονη: Τρεις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση μαστροπείας, με θύμα μια 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα στην Αθήνα, με την Αστυνομία, μέχρι τώρα, να έχει προχωρήσει τρεις συλλήψεις.

Οι δράστες είναι ένας αλλοδαπός γεννημένος το 1994 και δύο Έλληνες από τη Μαγούλα. Το ίδρυμα στο οποίο ζούσε η ανήλικη βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη την Κυριακή (19/3) έφυγε μόνη από το ίδρυμα στις 14:30 και γύρισε την άλλη μέρα στις 8.15 το πρωί. Την ίδια ημέρα στις 20:00 το βράδυ έφυγε και πάλι από το ίδρυμα. Να σημειωθεί ότι μέχρι και την ώρα των συλλήψεων δεν είχε εμφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για το περιστατικό ενημερώθηκε κοινωνική λειτουργός από άλλη φιλοξενουμένη στο ίδρυμα, σύμφωνα με την οποία η 14χρονη είχε επαφές εδώ και καιρό με έναν άνδρα περίπου 30 ετών με το όνομα Ταχίρ, ενώ παράλληλα είπε στην κοινωνική λειτουργό ότι την εξέδιδε έναντι χρηματικού ποσού.

Η κοινωνική λειτουργός πήρε τηλέφωνο την 14χρονη, η οποία της ανέφερε ότι την Κυριακή (19/3) από τις 23:00 το βράδυ έως και στις 7:30 το πρωί της επομένης είχε φύγει και βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με άλλους τρεις άνδρες.

Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να πείσει τον 14χρονο παιδί να μη φύγει και, μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια της αδελφής της, που επίσης φιλοξενείται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Η 14χρονη είπε στην αδελφή της ότι ο Ταχίρ της υποσχέθηκε 100 ευρώ για κάθε συνάντηση και ότι θα της παρείχε ρούχα και ένα σπίτι την Ελευσίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδελφή της, όταν η 14χρονη έφυγε από το ίδρυμα την δεύτερη φορά την Δευτέρα (20/3) άφησε το κινητό της στο δωμάτιο. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, το ανήλικο παιδί το σήκωσε προσποιούμενη ότι είναι η 14χρονη και έκλεισε δήθεν ραντεβού σε μετρό της Αγίας Μαρίνας. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Άμεση Δράση, που εντόπισε τα άτομα κοντά στο σταθμό του μετρό και τα συνέλαβε.

Η Αστυνομία κατάσχεσε τα τηλέφωνα των συλληφθέντων, στα οποία βρέθηκαν συνομιλίες στην εφαρμογή του Instagram μεταξύ των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα στις 19/3 στις 10.10, όπου ο ένας κατηγορούμενος αναφέρει στον άλλον «Για δουλειά πάμε να μιλήσουμε έχω μαζί και την αναφέρει το όνομα της ανήλικης.

Οι συλληφθέντες παραδέχθηκαν τις κατηγορίες και παραπέμφθηκαν στο Εισαγγελέα με την κατηγορία της μαστροπείας και της αρπαγής ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...