Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Βαρύτατες κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος των τριών ανδρών που συνελήφθησαν για την υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέας Σμύρνη.

Νεότερη ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον ανακριτή.

Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα τους λειτουργούς του Ιδρύματος, η ανήλικη έφυγε μόνη της από το ίδρυμα στις 14:30 ώρα την Κυριακή (19.03.2023) και επέστρεψε σε αυτό τη Δευτέρα το πρωί στις 8.15. Διέφυγε πάλι στις 20.00 της Δευτέρας.
Το απόγευμα της Δευτέρας η κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια ανήλικη που φιλοξενείται επίσης στο ίδρυμα ότι η 14χρονη είχε επαφές με έναν άνδρας ονόματι Ταχίρ περίπου 30 ετών.

Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με την 14χρονη η οποία της ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00
της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το Ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να μεταπείσει την 14χρονη να μην φύγει ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια της αδερφής της που διαμένει επίσης στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η 14χρονη ανέφερε στην αδερφή της ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Ταχίρ και είχαν συμφωνήσει να λαμβάνει 100 ευρώ για κάθε συνάντησή της ενω της παρείχαν σπίτι στην Ελευσίνα για τις συνευρέσεις της όπως και ρούχα και εσώρουχα.

Η αδερφή της πήρε το κινητό της 14χρονης προκειμένου με αυτό τον τρόπο να την εμποδίσει να φύγει από το ίδρυμα, ωστόσο έφυγε χωρίς να έχει μαζί της το κινητό τηλέφωνο.

Λίγο μετά άγνωστος άνδρας πήρε στο τηλέφωνο της 14χρονης και απάντησε η αδερφή της, προσποιούμενη ότι ήταν η κάτοχος του τηλεφώνου. Έτσι πληροφορήθηκε ότι η αδερφή της είχε ραντεβού στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα.

Μπλόκο στην Αγία Μαρίνα

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στην Αγία Μαρίνα εντόπισαν  τρία άτομα με αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Εκεί ο ένας από τους τρεις παραδέχτηκε ότι μιλούσε τηλεφωνικά με μία κοπέλα. Οι τρεις νεαροί αρχικά προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς  παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μαζί με την ανήλικη και έναν φίλο τους. Ο φίλος τους ήρθε σε συνουσία με την ανήλικη και αυτοί παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο με την αστυνομία να συλλαμβάνει τα δύο άτομα.

Ο ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα έδωσε στους αστυνομικούς από την τηλεφωνική του συσκευή επτά βίντεο και μια φωτογραφία με διάλογο.

Στα βίντεο υπάρχουν προκλητικές πόζες της ανήλικης και πράξεις συνουσίας. Στο στιγμιότυπο οθόνης υπάρχει συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών με τον ένα να αναφέρει στον αλλον… «Για δουλειά πάμε», «Να μιλήσουμε στην….», «Για βίζιτα».

Αρχικό κείμενο

Παγώνουν το αίμα οι αποκαλύψεις του protothema.gr στη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη μαθήτρια που έπεσε στα νύχια του αδίστακτου αλλοδαπού μαστροπου «Ταχίρ» που την έπαιρνε από το ίδρυμα της Αθήνας και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία του Μεταξουργείου.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, πληροφορίες και τις έρευνες των αρχών, ο 28χρονος, άνδρας σε ρόλο «Μίχου» χρησιμοποιούσε ως πεδίο δράσης το Instagram και έκλεινε τα ραντεβού των πελατών με το κοριτσάκι ενώ καλούσε την ίδια να πάνε για «δουλειά» την οποία αποκαλούσε «βίζιτα» στέλνοντας σε greeklish τα εξής μηνύματα: «Gia douleia pame», «Gia vizita».

Οι αστυνομικοί, κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του μαστροπού «Ταχίρ» που διαμένει στην Ελευσίνα αλλά και των τριών Ελλήνων ανδρών όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας σε ενός εκ των οποίων βρέθηκαν 7 αρχεία βίντεο και ένα screenshot στα οποία φαίνεται η 14χρονη μαθήτρια σε προκλητικές πόζες ενώ έχουν καταγραφεί και οι πράξεις συνουσίας με έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα «Ρουσλάν».

Ουσιαστικά απεικονίζεται ο βιασμός του παιδιού τον οποίο όπως παραδέχθηκε ο κάτοχος του κινητού, παρακολουθούσε ο Ταχίρ και οι άλλοι δύο και τραβούσαν βίντεο! «Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Το έσκαγε

Η αδιανόητη υπόθεση σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα που ξεδιπλώνεται μετά τη σύλληψη του μαστροπου «Ταχίρ» και των άλλων δύο ατόμων που άρπαξαν και εξέδιδαν 14χρονο κοριτσάκι το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή και αποκάλυψε το protothema.gr προκαλεί σοκ. Μια βρώμικη ιστορία, που έρχεται στη δημοσιότητα λίγους μήνες μετά την υπόθεση Μίχου στον Κολωνό και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τα κυκλώματα των παιδόφιλων που αλωνίζουν ανενόχλητα και αρπάζουν ανήλικα κορίτσια που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από το διαβιβαστικό της υπόθεσης, η μικρή μαθήτρια γεννημένη το 2009, έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα με τη θέληση της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά, που το παιδί έφυγε από το ίδρυμα ήταν από τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεφε στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας για να φύγει πάλι στις 8 το βράδυ χωρίς να επιστρέψει ποτέ. Στις 6 το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε απο μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η μικρή έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο “Ταχίρ”, που όπως της είπε ήταν περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα. Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες με ένα εκ των οποίων ήταν για ώρα κλεισμένη στο δωμάτιο. Η επιμελήτρια, προσπάθησε μέσω της αδερφής της ανήλικης η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα να την πείσει να επιστρέψει όμως η μικρή είπε στην αδερφή της ότι έχει συμφωνήσει με τον “Ταχίρ” να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προυπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Μετά το παραπάνω συμβάν, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση καθώς η μικρή τους είπε ότι έχει ραντεβού με τον “Ταχίρ” στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάνε στην Ελευσίνα. Πραγματικά, εκεί τον εντόπισαν στο αυτοκίνητο ένα μπλε Honda και του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα και άλλα δύο άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν. Η υπόθεση, αξιολογείται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ως άκρως σοβαρή καθώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι είχε φύγει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες από τη δομή και μάλιστα είχαν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ