Κοινωνία

Αρκαδία: Με κίνδυνο της ζωής τους η διαδρομή για το σχολείο (εικόνες)

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Αρκαδίας με την κατάσταση.

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα στην Αρκαδία. Ο βράχος άρχισε να κατρακυλάει και κατέληξε στη μέση του δρόμου…

Ανάστατη μια ολόκληρη περιοχή στην Αρκαδία, καθώς οι κατολισθήσεις είναι συνεχείς και παρά τα παράπονα και τις εκκλήσεις δεν δίνεται λύση. Ο τεράστιος βράχος που φαίνεται στη φωτογραφία, λίγο έλειψε να χτυπήσει σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές. Ευτυχώς είχε περάσει, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει. Για ακόμα μια φορά, έγιναν μάρτυρες μιας κατολίσθησης, με τη σχετική εικόνα να ταξιδεύει στα social media.

Η πτώση του μεγάλου βράχου σημειώθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου λίγο μετά τα Λαγκάδια. Ήταν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι όταν στη θέση Άγιος Κωνσταντίνος ακούστηκε ένας δυνατός θρόυβος από την κατολίσθηση και λίγο μετά, οι αυτόπτες μάρτυρες έβλεπαν την παρακάτω εικόνα.

Ένας βράχος να έχει καταλήξει στη μέση του δρόμου, λίγη ώρα μετά το πέρασμα σχολικού λεωφορείου, που μετέφερε μαθητές από τη Βυτίνα.

Ο βράχος αποκολλήθηκε απο το πρανές του δρόμου όπου πολύ συχνά σημειώνονται καταπτώσεις και παρά τις αναφορές που έχουν γίνει προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ