Κοινωνία

Φρίκη στην Ημαθία: 13χρονος βίαζε 12χρονο επί 8 μήνες

 

Στιγμές απόλυτης φρίκης ζούσε επί οκτώ ολόκληρους μήνες ένας 12χρονος στα χέρια ενός 13χρονου στην Αγκαθιά Ημαθίας.

Το άτυχο παιδί μαζί με τους γονείς του προχώρησε σε καταγγελία και ισχυρίστηκε ότι ο 13χρονος τον βίαζε από τον Αύγουστο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ειδικότερα, ο 12χρονος συνοδευόμενος από την 33χρονη μητέρα του, μιλώντας στους αστυνομικούς ανάφερε ότι ένας 13χρονος με απειλές και με τη χρήση σωματικής βίας (γροθιές και κλοτσιές) τον εξανάγκαζε από την 1η Αυγούστου του 2022 έως και τις 8 Μαρτίου του 2022 σε παρά φύση συνουσία.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό κατά εξακολούθηση, ενώ παραγγέλθηκε και εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Μετά την διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ότι ο 12χρονος φέρει ίχνη παρά φύσης ασέλγειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...