Κοινωνία

Τέμπη: Συγκλονιστική κίνηση εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου από μαθητές της Λάρισας

Σε μια συγκλονιστική κίνηση εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου στην Κεντρική Πλατεία, προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας. Όπως αναφέρει το larissanet.gr, πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές, τύπωσαν ένα εισιτήριο τρένου, στο οποίο απεικονίζονται ο τόπος προορισμού και ο τόπος άφιξης, δυστυχώς όμως το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς ήταν για τουλάχιστον […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια συγκλονιστική κίνηση εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου στην Κεντρική Πλατεία, προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές, τύπωσαν ένα εισιτήριο τρένου, στο οποίο απεικονίζονται ο τόπος προορισμού και ο τόπος άφιξης, δυστυχώς όμως το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς ήταν για τουλάχιστον 57 συνανθρώπους μας.

Αναμφίβολα, οι νεαροί μαθητές και φοιτητές, κέρδισαν τις εντυπώσεις στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών για το δυστύχημα στα Τέμπη, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και φαίνεται πως συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...