Κοινωνία

Δυστύχημα στα Τέμπη: 14 οι τραυματίες, 7 σε ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένοι - «Μάχη» δίνει ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά απο αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του φοιτητή από το Βόλο. Η κατάσταση του νεαρού, που είναι ο μοναδικός επιζών από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, δίνει μάχη για τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αγωνία είναι μεγάλη για την οικογένεια που αναζητά την 23χρονη κόρη της, την φοιτήτρια που ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με τους φίλους της και είναι νεκρή. Δυστυχώς από ό,τι έχει περισυλλεγεί από το σημείο του δυστυχήματος τίποτα δεν ταυτίζεται με το DNA που έχουν δώσει οι συγγενείς της. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ