Κοινωνία

Μυτιλήνη: Φρικιαστική κακοποίηση των γεννητικών οργάνων στειρωμένης σκυλίτσας

Διαπιστώθηκε ότι η κακοποίηση των γεννητικών οργάνων του ζώου οφείλεται είτε σε εξωγενή παράγοντα ή είτε ως αποτέλεσμα ανθρώπινης παρέμβασης...

Μία αρρωστημένη πράξη «εξωγενούς παράγοντα, πιθανότατα ανθρώπινου, που δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ποτέ» χαρακτηρίζεται η σοκαριστική κακοποίηση μιας ηλικιωμένης, στειρωμένης, αδέσποτης σκυλίτσας στη Μυτιλήνη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 14χρονη σκυλίτσα μεταφέρθηκε από την αυλή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου ζούσε, με σοβαρή αιμορραγία από τα γεννητικά της όργανα χθες το πρωί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Κτηνιατρείο του κ. Ακίνδυνου Παλαιολόγου.

Αφού αποκλείστηκαν κάποιες άλλες ασθένειες - και δεδομένου ότι το ζώο ήταν στειρωμένο – διαπιστώθηκε ότι η κακοποίηση των γεννητικών του οργάνων οφείλεται είτε σε εξωγενή παράγοντα ή είτε ως αποτέλεσμα ανθρώπινης παρέμβασης, δήλωσε ο κτηνίατρος στην κάμερα της ΕΡΤ Β. Αιγαίου.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η αιμορραγία σταμάτησε και σήμερα είναι καλύτερα στην υγεία της.

Δήλωση Κιβωτού

Οι κτηνίατροι δεν μπορούν να πουν με 100% ακρίβεια αν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση αλλά όλα τα στοιχεία εκεί συγκλίνουν. Είναι ένα ηλικιωμένο θηλυκό στειρωμένο αδέσποτο και το αίμα προέρχεται από τη μήτρα του ζώου. Είμαστε σε επαφή με τους κτηνιάτρους για να ξεκαθαρίσουμε αν πρόκειται για κακοποίηση -άσχετα με το “βιασμό” – ή αν θα μπορούσε να είναι και κάποιο οργανικό πρόβλημα του ζώου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές