Κοινωνία

Λέσβος: Νέα κτηνωδία! Έσερνε το άλογό του δεμένο στο φορτηγό

Η βάναυση συμπεριφορά του ιδιοκτήτη ενός αλόγου, ο οποίος το είχε δέσει με σκοινί στο πίσω μέρος του φορτηγού του και το υποχρέωνε να ακολουθεί καλπάζοντας με αποτέλεσμα να το εξουθενωθεί, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση όσων είδαν την σκηνή και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο και ο απάνθρωπος Έλληνας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και απελευθέρωσαν το άτυχο ζώο που είχε εξαντληθεί, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό τσουχτερό πρόστιμο για την κακομεταχείριση του αλόγου του, η κηδεμονία του οποίου του αφαιρέθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...