Κοινωνία

Μαθητές και γονείς του δήμου Τεμπών ένωσαν τις φωνές τους στον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης

Τις φωνές τους μαζί με τις φωνές των πολιτών από την υπόλοιπη Ελλάδα ένωσαν σήμερα κάτοικοι του δήμου Τεμπών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στον Ευαγγελισμό, που βύθισε στο πένθος όλη την χώρα, αποτίωντας φόρο τιμής στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της τραγωδίας.

Μικροί και μεγάλοι κατευθύνθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης αφήνοντας λουλούδια, ανάβοντας κεριά, κρατώντας ενός λεπτού σιγή και φωνάζοντας αθάνατοι στην μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

‘Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, το κάλεσμα έγινε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πυργετού στο οποίο συμμετέχουν μαθητές και γονείς και απο τα σχολεία της γύρω περιοχής. Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να ριχτεί άπλετο φως στα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία αλλά και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αλεξίου, τόνισε ότι η σιωπηρή διαμαρτυρία διοργανώθηκε παρά το γεγονός ότι η περιοχή δεν είχε θύματα και πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη συμπαράστασης στον πόνο και την θλίψη των οικογενειών των θυμάτων που πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από τα σχολεία του Πυργετού στον δήμο Τεμπών, πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής, ο πρώην δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΔ του δήμου Τεμπών Γ. Νικολάου.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...