Κοινωνία

Κως: Συνελήφθη καταζητούμενος πριν διαφύγει στην Τουρκία

Την στιγμή που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε ένα ημερόπλοιο στην Κω με προορισμό την Τουρκία δείχνοντας πλαστό διαβατήριο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε στοχευμένο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Σουηδίας για διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, που δρομολογεί την έκδοσή του στην χώρα η οποία τον αναζητούσε.

Στη φυλακή αλλοδαπή με καταδίκη για κλοπές

Στη Φλώρινα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το πρωί της Πέμπτης μια 38χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας Φθιώτιδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για διακεκριμένη κλοπή κατ΄ εξακολούθηση.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή, καθώς η καταδικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ