Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η στιγμή που άγνωστοι «γαζώνουν» με καλάσνικοφ σπίτι στην Μάνδρα

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία κατέγραψε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, τέσσερα άτομα που επιβαίνουν σε δύο μοτοσικλέτες ρίχνουν περισσότερες από δέκα σφαίρες σε σπίτι στην οδό Πάγκαλου 22 στη Μάνδρα, που ανήκει σε γυναίκα Ελληνίδα, ο σύζυγός της οποίας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγες ώρες πριν το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται αρχικά ένας άγνωστος άνδρας να τρέχει και να μπαίνει σε σπίτι στη δεξιά πλευρά του δρόμου και δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού με τέσσερις αναβάτες. Η πρώτη μοτοσικλέτα περνάει από το σημείο χωρίς να κόψει ταχύτητα, αντίθετα ο οδηγός την δεύτερης κόβει ταχύτητα για να μπορέσει ο συνεπιβάτης να «γαζώσει» το στόχο με το καλάσνικοφ που κρατάει στο χέρι και διακρίνεται στο βίντεο.

Αποτέλεσμα να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι, ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι. Οι ένοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πιθανολογείται ότι η επίθεση με τα καλάσνικοφ αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών Αλβανών και Ρομά που λυμαίνονται την περιοχή.

Νωρίτερα την ίδια μέρα σε συνοικιακό γυμναστήριο της περιοχής σημειώθηκε συμπλοκή μικρής έκτασης μεταξύ Αλβανών και Ρομα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ