Κοινωνία

Αθήνα: Αστυνομική επιχείρηση σε 6 οίκους ανοχής στο κέντρο - 12 συλλήψεις

Στη σύλληψη 12 ατόμων για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εντοπισμού θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 6 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εκ των οποίων οι 5 είχαν σφραγιστεί κατ' επανάληψη από την αρμόδια δημοτική Αρχή.

Κατά τους ελέγχους, προσήχθησαν επιπλέον 3 γυναίκες για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον θα ενημερωθεί η αρμόδια δημοτική Αρχή για την σφράγιση - επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2023, 12 άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εντοπισμού θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 6 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εκ των οποίων οι 5 είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη από την αρμόδια δημοτική Αρχή.

Κατά τους ελέγχους, προσήχθησαν, επιπλέον, 3 γυναίκες για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον θα ενημερωθεί η αρμόδια δημοτική Αρχή για την σφράγιση – επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ