Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Τι υποστηρίζουν δύο από τους άνδρες που κλήθηκαν για εξηγήσεις-«Εγώ είμαι καθαρός»

Με την υπόθεση να «απλώνει» ακόμα περισσότερο μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε το κορίτσι που οδήγησαν σε νέες συλλήψεις και υπόπτους, δύο από τους ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται σύμφωνα με το κορίτσι, μίλησαν στο star.

 «Εγώ είμαι καθαρός, δεν έχω κάτι… πέρα από το ότι ερχόταν στο τραπέζι μου και όπου με έβλεπε, μου μίλαγε. Ζητούσε και το πατίνι και το ποδήλατο μου να πάει βόλτα. Καμιά φορά της έδινα ότι περίσσευαν από το τραπέζι που έτρωγα  ένα ευρώ, ένα είκοσι» είπε 40χρονος, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στον Κολωνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη είχε αναφερθεί για αυτόν, με αρκετές λεπτομέρειες… Η ίδια έχει πει ότι ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» πελάτες με οικονομική άνεση, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι τον είχαν πλησιάσει μόνοι τους, ζητώντας του ένα ραντεβού με το κορίτσι.

«Επαφή δεν είχαμε. Αυτή εγώ την ψιλό-υποστήριζα οικονομικά με μικρά ποσά. Δεν έβγαινα εγώ έξω. Της είχα πει, άμα θες έλα θα σου δώσω και έφευγε. Καθόταν, μέχρι μισάωρο έχει κάτσει. Μιλούσαμε… λίγο έπαιζε και έφευγε. Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τόσο μικρό» είπε 30χρονος για την υπόθεση.

Τι είπε η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά της ανήλικης μιλώντας στο Star αναφέρθηκε στον πρώην διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Eίναι πολύ μεγάλος γυναικάς. Έχει χωρίσει, έχει δυο παιδιά. Τι διαιτητής… Μου είπε μια φορά να πάω τη μεγάλη στο ποδόσφαιρο. Λέει θα την πηγαίνω εγώ και θα τη φέρνω. Δεν κατάλαβες καλά, λέω, που θα σου δώσω εγώ το παιδί και έληξε εκεί το θέμα».

Ο 60χρονος σφύριζε στην Α’ εθνική και διατηρεί επαγγελματικό χώρο στην περιοχή του Κολωνού. Εκεί υποστηρίζει η 12χρονη ότι την είχε στείλει ο Μίχος.

Ο ίδιος το αρνείται. Υποστηρίζει ότι γνώριζε την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και της έδινε χρήματα όταν την συναντούσε.

Κολωνός: Tι λένε στο Star δύο άτομα που θα δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια

Έξι νέα πρόσωπα έχουν λάβει κλήση από την 33η ανακρίτρια ανηλίκων και προς το παρόν δεν είναι κατηγορούμενοι.

Πρόκειται για οικογενειάρχες, παντρεμένους με παιδιά, και άλλους με επαγγέλματα που προσφέρουν οικονομική επιφάνεια. Όλοι τους σε μικρή απόσταση από το κατάστημα του κατηγορούμενου…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος