Μητσοτάκης
Κοινωνία

Μητσοτάκης: «Διορίστηκαν 25.000 μόνιμοι εκπαιδευτικοί σε όλες τις βαθμίδες»

«Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι συντελείται μία σιωπηλή επανάσταση στην εκπαίδευση» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας με θέμα: «4 χρόνια έργο για την Παιδεία – Αλλαγή στην πράξη», εξηγώντας ότι συντελούνται «μεγάλες αλλαγές στον κεντρικό πυρήνα του προγράμματός της ΝΔ για την εκπαίδευση, καθώς αυτά που παρουσιάστηκαν προεκλογικά», – όπως τόνισε- «τα είπαμε και τα κάναμε πράξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επισήμανε ότι « ξεκινήσαμε να κάνουμε τομές από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο. Βάλαμε στο σχολείο τα εργαστήρια δεξιοτήτων από τα οποία έχουμε πάρει τα εύσημα από διεθνείς οργανισμούς. Δεν μπορώ να μην σταθώ στον διορισμό 25.000 μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης».


«Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες»

«Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας, να δεχόμαστε όλες τις απόψεις και να διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση αλλά αναρωτιέμαι αν η προηγούμενη κατάσταση στην παιδεία ήταν για γέλια ή για κλάματα» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: « Ειδικά όταν μιλούσαμε για επιλογές, όπως η δημιουργία τμημάτων μέσα σε μια νύχτα χωρίς αξιολόγηση για τα πανεπιστήμιά μας ή την αφόρητη ανοχή στην παραβατικότητα εντός των πανεπιστημιακών χώρων. Αυτό δεν ήταν για γέλια, για κλάματα ήταν. Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες, το αποδείξαμε στην πράξη».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...