Επεισόδεια
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αθήνα-Μέγαρο Μουσικής: Επεισόδια ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και Αστυνομία

Συγκέντρωση εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) στο πάρκο Ελευθερίας, έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας, στην οποία και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στο σημείο επικράτησε ένταση μεταξύ Αστυνομίας και εκπαιδευτικών, με αφορμή την εκδήλωση με θέμα «4 Χρόνια Έργο για την Παιδεία. Αλλαγή στην Πράξη», το οποίο και διοργανώνει το γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Μάλιστα, λόγω της έκτασης των επεισοδίων έκλεισε η λεωφόρος Κηφισίας.

Νωρίτερα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια όταν συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές στο πάρκο Ελευθερίας συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...