Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σημαντικό μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών

Σημαντικό μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 49χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς εισήγαγε ποσότητες παράνομων ουσιών από την Αλβανία με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Είχε ως ρόλο την παραλαβή, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών εντός του νομού Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 49χρονος εντοπίστηκε χθες, στη Λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας. Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο όχημα στο οποίο επέβαινε και σε οικία του στην περιοχή της Τούμπας:

- δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους άνω των 43 κιλών, τα περισσότερα εκ των οποίων επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία του οχήματος (λεβιές ταχυτήτων, δάπεδο, πορτ μπαγκάζ κ.α.),

- 8,8 γραμμάρια ακτέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό,

- 2 κινητά τηλέφωνα,

- 2 ρόδες φορτηγού, τις οποίες είχε ανοίξει για να παραλάβει ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και νάιλον συσκευασία με εμφανή υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ