Κοινωνία

Κρήτη-Γάζι: Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός της ΟΠΚΕ

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας παρακολουθούσε έναν ύποπτο, ο οποίο βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, τύπου τζιπ. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους στη μέση του δρόμου σε ώρα αιχμής, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη και ένας άνδρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

 

 

Ο δράστης συνελήφθη ενώ οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου που φέρεται να δέχτηκε πυρά από τον καταζητούμενο με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο πανικό που επικράτησε στην περιοχή μετά τις ανταλλαγές των πυροβολισμών, με κλιμάκιο αστυνομικών να επιχειρεί πάνοπλο στο σημείο που έγινε η καταδίωξη.

Δείτε το βίντεο από ΝeaKriti

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ