Κοινωνία

Κηφισιά: Διαρρήκτες εισβάλλουν σε φούρνο και φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο - Βίντεο ντοκουμέντο

Στόχος δύο θρασύτατων διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου ένας φούρνος στην Κηφισιά με τους δράστες να παραβιάζουν την είσοδο του καταστήματος και να κλέβουν το χρηματοκιβώτιο φεύγοντας σαν κύριοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr διακρίνονται οι δύο κακοποιοί την ώρα που σπάνε με τα χέρια τους την πόρτα του μαγαζιού καθώς και η στιγμή που σηκώνουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και εξαφανίζονται.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου. Οι δύο διαρρήκτες, με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, φτάνουν πεζοί μπροστά από την είσοδο του φούρνου και με τα χέρια σπάνε τη γυάλινη πόρτα.

Στα αποκλειστικά πλάνα του protothema.gr, φαίνεται ο ένας δράστης να σπρώχνει με το σώμα του την πόρτα την ώρα που ο συνεργός του την τραβά και την ανοίγει με τα χέρια.

https://www.youtube.com/watch?v=lktldz9aQT8

 

«Χρησιμοποίησε τον γοφό ο ένας από τους δύο, την έσπρωξε δηλαδή προς τα μέσα, και τραβήξαν και την άνοιξαν. Ανέβηκαν κατευθείαν πάνω, στο γραφείο του μαγαζιού που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο», περιγράφει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του φούρνου ο οποίος είδε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού τους δύο «ποντικούς» να σηκώνουν το χρηματοκιβώτιο και να φεύγουν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη, διακρίνονται οι κακοποιοί να κάνουν άνω-κάτω το γραφείο του πρώτου ορόφου αναζητώντας το χρηματοκιβώτιο.

Μόλις το βρίσκουν μέσα σε ένα ντουλάπι, ο ένας από τους δύο το σηκώνει στα χέρια και μαζί με το συνεργό του τρέχουν προς την έξοδο.

«Διέρρηξαν το ντουλάπι που ήταν το χρηματοκιβώτιο, το ξήλωσαν, το πήραν και έφυγαν. Κατέβηκαν πάλι από την κεντρική είσοδο και έφυγαν προς την Χαριλάου Τρικούπη», περιγράφει ο ιδιοκτήτης του φούρνου.

https://www.youtube.com/watch?v=qTjEDaQ2LW0

 

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται η διαφυγή των διαρρηκτών οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το χρηματοκιβώτιο δεν ήταν βαρύ έτρεξαν προς τη λεωφόρο Χαριλάου Τρικούπη και εξαφανίστηκαν.

Οι διαρρήκτες διέφυγαν με λεία την εβδομαδιαία είσπραξη του φούρνου και τα κέρματα που είχε το ταμείο.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία έχει συλλάβει δύο άτομα τα οποία εκτιμάται πως ανήκουν στη σπείρα που έβαλε στο «μάτι» τον φούρνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ