Κοινωνία

Καιρός – Αρναούτογλου: Τοπικές μπόρες και σταδιακή βελτίωση την Τετάρτη – Σαββατοκύριακο με τσουχτερό κρύο

«Μαλακώνει» ο καιρός το επόμενο 24ωρο, καθώς υποχωρούν οι άνεμοι, ωστόσο το βράδυ θα επικρατεί τσουχτερό κρύο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει αλλαγή του καιρού με ψυχρές αέριες μάζες που έρθουν στη χώρα μας από τα βόρεια και θα κάνουν το κρύο ακόμα πιο έντονο.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση του στην ΕΡΤ, για την Τετάρτη θα έχουμε πυκνά σύννεφα στη Λήμνο, στις Σποράδες, στο νοτιότερο κομμάτι της Εύβοιας, στις πολύ ανατολικές περιοχές της Αττικής, ενώ στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη θα δώσουν και κάποιες τοπικές μπόρες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει λιακάδα από την αρχή της ημέρας. Μετά το απόγευμα ο καιρός σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται περισσότερες περιοχές.

Οσον αφορά στην Αττική τις πρωινές ώρες θα έχουμε κάποιες συννεφιές στα ανατολικά τμήματα οι οποίες ίσως δώσουν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη Αττική λίγες θα είναι οι συννεφιές και όσο πιο δυτικά τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ μέχρι το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα επικρατήσει παντού. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.

Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, σχετικά ενισχυμένοι στην ανατολική Αττική όπου μπορεί να φτάσουν και τα 5 με 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 5 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν από το πρωί ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ορατότητα, και τη νύχτα θα επικρατήσει ξαστεριά με λίγες αραιές συννεφιές.

Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί το πρωί μόνο θα αγγίζουν τα 6 με 7 μποφόρ στα ανοιχτά τμήματα του Θερμαϊκού, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 3 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...