παιδι
Κοινωνία

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ο εισαγγελέας ζήτησε ενοχή για κακοποίηση – Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στον Ωρωπό το 2011, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας. Ο εισαγγελικός λειτουργός κάλεσε μάλιστα το δικαστήριο να μην χορηγήσει στον κατηγορούμενο αναστολή, όπως είχε κάνει το πρωτοβάθμιο αλλά με την απόφασή του να τον στείλει στη φυλακή. Κατά την αγόρευσή του χαρακτήρισε τον 70χρονο άτομο με «διαταραγμένη συμπεριφορά» που εμφανίζει «απουσία ενοχών» ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ που εξέτασε το παιδί και διαπίστωσε πως όσα λέει είναι αλήθεια και όχι αποκυήματα της φαντασίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχω κανένα ενδοιασμό και καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε αυτές τις πράξεις σε βάρος του παιδιού. Δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική απάντηση» κατέληξε ο εισαγγελέας χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κατηγορούμενο χειριστικό.

«Υπήρξα τίμιος και αγνός»

Ο πρώην ντράμερ στην απολογία του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται. «Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασα σε αυτό το σημείο….» είπε. Ο 70χρονος αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (εμφανίστηκε μάλιστα στο δικαστήριο κρατώντας ένα σακουλάκι με καθετήρα) μίλησε για την επαγγελματική του πορεία ενώ για την κατηγορία που αντιμετωπίζει ισχυρίστηκε πως όσα λέει το παιδί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως υποστήριξε, οι γονείς του παιδιού τον εκδικούνται επειδή δεν δέχτηκε να ψευδομαρτυρήσει υπέρ τους.

«Με έχουν βάλει στη φυλακή 70 χρόνων για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος; Στη βεράντα μου; Στο μπαλκόνι μου; Κάτω από το τραπέζι; Με τραπεζομάντηλο μακρύ; Πού ακούστηκαν αυτά; Με πνίγει αυτό που ακούω. Αυτοί βγάζουνε τις δικογραφίες στα κανάλια για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εγώ δεν βγήκα ποτέ. Λέω την αλήθεια», είπε ο κατηγορούμενος. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...