Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης-Λύτρας: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, όπου μίλησε σχετικά με την απόφαση της μητέρας της 12χρονης να προχωρήσει σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος σε επικοινωνία που είχε μαζί της του ανακοίνωσε την απόφαση της να προχωρήσει σε απεργία πείνας και σημείωσε πως δηλώνει αποφασισμένη να την συνεχίσει. Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο ο ίδιος της συνέστησε να κάνει υπομονή, καθώς σύντομα θα κατατεθεί και νέο αίτημα αποφυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση

Όσον αφορά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης, αυτή έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε 40σέλιδο κείμενο αναπτύσσει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Κλείνοντας ο κ. Λύτρας επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...