Φιλιππίδης
Κοινωνία

Δίκη Φιλιππίδη-Μίντζιας για εισαγγελέα «Πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή»

Το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός βρισκόταν εκτός, λόγω προβλήματος με την υγεία του. Απόντες ήταν και οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου.

Τον λόγο πήραν οι δικηγόροι των θυμάτων που αναφέρθηκαν στην κακοποιητική συμπεριφορά και στον εγωκεντρικό χαρακτήρα του κ. Φιλιππίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον κ. Μίντζια για την εταιρία εκπροσώπησης ηθοποιών, τη οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά όχι ο Μ. Δημητρακόπουλος.

«Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή» ανέφερε ο Αλέξανδρος Μίντζιας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυντάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες», πρόσθεσε.

«Όσον αφορά την εταιρία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης»,τόνισε ο κ. Μίτζιας και συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου.

Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις υπέρ του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κ. Πακιρτζίδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...