Κοινωνία

Σαντορίνη: Άνδρας διακινούσε «φιξάκια» κοκαΐνης και κάνναβης

Μόλις ξεκίνησε για την "περατζάδα" του σε αναζήτηση πελατείας, το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ένας αλλοδαπός που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στη Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και στην κατοικία του, όπου βρήκαν "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 49,30 γραμμαρίων και με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,80 γραμμαρίων, τα οποία ήταν έτοιμα για πώληση. Ακόμη, κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3.600 ευρώ και σχημάτισαν σε βάρος του δράστη δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Συνελήφθη με ηρωίνη, κάνναβη και χάπια

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κω στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 6,1 γραμμάρια ηρωίνης, 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 14 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και δυο ζυγαριές ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Έφοδο στο σπίτι ενός άνδρα στο Ηράκλειο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Ο ένοικος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...