Κοινωνία

Αγγελική Νικολούλη: Τον τελικό λόγο στην υπόθεση Πισπιρίγκου τον έχει η Δικαιοσύνη και κανείς άλλος

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, αλά και στα αιτήματα εξαίρεσης δικαστικών λειτουργών.

«Άκουσα με προσοχή τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Ακραία η υπερασπιστική γραμμή»

«Προσωπικά καταννοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «ότι και να λέμε εμείς, ότι και να γίνεται για εντυπωσιασμό -ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει- μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ