αυτοκίνητο
Κοινωνία

Βόλος: Οδηγούσε 2,5 χρόνια χωρίς δίπλωμα - Συνελήφθη ημιλιπόθυμη από το αλκοόλ

Συνελήφθη γυναίκα Βουλγαρική καταγωγής, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο ξένης ιδιοκτησίας, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και το αλκοολόμετρο έδειξε πως βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας. Χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου υποστήριξε πως ήπιε μόνο δύο μπίρες.

 

Ωστόσο από τον έλεγχο μέθης διαπιστώθηκε πως βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 2,18 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την α’ μέτρηση και 2,07 mg/lt κατά την β΄ μέτρηση, με όριο το 0,25 mg/lt.

Μητέρα τριών παιδιών η 43χρονη δήλωσε στο δικαστήριο πως από το 2020 δεν διαθέτει δίπλωμα γιατί έχει λήξει και για την ανανέωσή του επιβάλλεται να επιστρέψει στη χώρα της.

Υποστήριξε πως δεν οδηγεί χωρίς δίπλωμα, αλλά δεν έδωσε καμία δικαιολογία για το πώς βρέθηκε μεθυσμένη στο τιμόνι του αυτοκινήτου που ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο. Σε ερώτηση, για ποιον λόγο δεν εκδίδει δίπλωμα στην Ελλάδα, απάντησε πως δυσκολεύεται να μάθει ελληνικά. Για τις κατηγορίες της οδήγησης χωρίς δίπλωμα υπό την επήρεια μέθης καταδικάστηκε σε έξι μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμο 1200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...