χαμογελο
Κοινωνία

Χαμόγελο του Παιδιού: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 15χρονου Ραέντ Αλχουσεΐν – Βρέθηκε στο Βερολίνο

Αίσιο τέλος δόθηκε στην εξαφάνιση του 15χρονου Ραέντ Αλχουσεΐν, καθώς το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ανακουφίζοντας τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε σημερινή ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η εξαφάνιση του 15χρονου Ραέντ Αλχουσεΐν από τη Θεσσσαλονίκη είχε καταγραφεί από τις 22 Ιουνίου 2022 και τα στοιχεία του είχαν δημοσιευτεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο 15χρονος βρέθηκε στο Βερολίνο μέσω διακρατικής συνεργασίας και είναι καλά στην υγεία του, τονίζει το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο σημειώνει παράλληλα ότι θα βρίσκεται κοντά στον ίδιο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, για ακόμη μια φορά ανακύπτουν προβληματισμοί και εγείρονται ερωτηματικά, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών, κατάφερε να μετακινείται σε χώρες του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ