Ψευτογιατρός
Κοινωνία

Ψευτογιατρός: Στο βιογραφικό του γράφειέχει κουράρει Κένεντι, Σερ, Έρικ Κλάπτον και Φάρα Φόσετ

Ήταν όμως φυσικοθεραπευτής και αυτό ανέφερε και ο ίδιος στο επίσημο βιογραφικό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο βιογραφικό του ο 66χρονος ψευτογιατρός έγραφε πως ήταν φυσικοθεραπευτής. Το 1984-1985, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δούλευε part time ως φυσικοθεραπευτής στα μπαλέτα Μπολσόι στο Ηρώδειο, το 1987 – 1992 δούλευε part time ως φυσικοθεραπευτής των εθνικών ομάδων πόλο και κολύμβησης. 

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο βιογραφικό του φαίνεται να είναι την περίοδο 1997 με 2005, κατά το οποίο εργαζόταν σε μία από τις πιο γνωστές κλινικές των stars στην Γερμανία, την Leonardis Klinik.

Στο «χρυσό» πελατολόγιο της κλινικής συμπεριλαμβάνονται πολλά ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων των ΗΠΑ, ανάμεσά τους: ο γερουσιαστής Κένεντι, η Σερ, ο Έρικ Κλάπτον. Την Leonardis Klinik είχε επισκεφθεί επίσης το 2007 η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, προσπαθώντας να καταπολεμήσει τον καρκίνο. Εκτός όμως από γνωστούς Αμερικανούς, τέλη του ‘ 90 από την κλινική πέρασαν και διάσημοι Έλληνες. 

Στην Leonardis Klinik – που ειδικευόταν σε εναλλακτικές και πειραματικές θεραπείες βλαστοκυττάρων για τον καρκίνο, την σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά και την αντιγήρανση – ο Έλληνας φυσικοθεραπευτής έμεινε για οκτώ χρόνια και συνεργαζόταν στενά με τον ιδρυτή της, Albert Sheller.

Δήλωνε κανονικά φυσικοθεραπευτής και αναλάμβανε πρωτόκολλα θεραπείας για σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλικό επεισόδιο, Πάρκισον και εκφυλιστικές ασθένειες. 

Το 2005 έληξε την συνεργασία του με την Leonardis Klinik και έκτοτε δουλεύει με τον 72χρονο Γερμανό γιατρό, που σήμερα κατηγορούνται για απάτη σε βάρος δεκάδων ασθενών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...