Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κως: Τροχαίο με δύο νεκρούς – Διαλύθηκε σε αυλή σπιτιού το αυτοκίνητο

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα. Ανάστατη η Κως από την είδηση και τις εικόνες που την πλαισιώνουν…

Η Κως προσπαθεί να συνέλθει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα, με ένα ακόμα να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο του νησιού. Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο σε στροφή και το όχημα μετά από «τρελή» πορεία λίγων δευτερολέπτων κατέληξε σε αυλή σπιτιού. Νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο 42χρονος συνοδηγός και μια νεαρή κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Οι δύο νεκροί ήταν ζευγάρι. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του νησιού και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός έχει χτυπήσει σοβαρά και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμες και καθοριστικές για τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού όταν το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε στροφή και αφού καβάλησε τοίχο κατέληξε στην αυλή του σπιτιού, που φαίνεται στις επόμενες εικόνες.

Στον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα έσπευσαν, περιπολικά της αστυνομίας, οχήματα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα με άντρες του ΕΚΑΒ και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε τα βίντεο του KOS TV και του aegeanews

Αρχικό κείμενο

Ένα σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 22/1. συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κω.

Σύμφωνα με το Kosvoice.gr , Ι.Χ εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω σε τοίχο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νεκρή νεαρή γυναίκα και έναν άνδρα που επέβαιναν στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Πολιτική Προστασία.

Έρευνα για τις συνθήκες πραγματοποιεί η Τροχαία.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ