Κοινωνία

Δολοφονία στη Νίκαια: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 50χρονος

Στο νοσοκομείο Αττικόν διακομίστηκε ο 50χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του, ο δράστης υπέστη επιληπτική κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο Δαφνί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 50χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στην αστυνομία και ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Άμεσα έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και βρήκαν μέσα στο σπίτι τη γυναίκα νεκρή με εκδορές στο λαιμό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην οδό Βοσπόρου στη Νίκαια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...