Κοινωνία

Μοσχάτο: «Δεν είχε στον ήλιο μοίρα» λέει συγγενής της 47χρονης

Από την πλευρά του, σοκαρισμένος δηλώνει συγγενής της 47χρονης με τα όσα έχουν διαδραματιστεί στο Μοσχάτο και αρνείται  να πιστέψει πως εκείνη έχει προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

«Δεν το γνώριζα, ακόμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ το γνώριζα από πολύ μικρό, από τότε που πηγαίνανε τα δύο τους σχολείο (σ.σ. με πρώην σύζυγο). Είχαν κάποιο δεσμό που έφτασε στον γάμο. Κάτι δεν πήγε καλά αφού έκαναν τρία παιδιά και χώρισαν», ανέφερε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ήταν ένα πουλάκι.  Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι το οποίο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει», πρόσθεσε. «Πού τα βρήκε τα λεφτά αυτή; Πού τα βρήκε; Αφού το κορίτσι αυτό δεν είχε στον ήλιο μοίρα» κατέληξε ο συγγενής της 47χρονης.

 


Το χρονικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. Κατά την περιγραφή της 47χρονης που συνελήφθη, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, της «έφαγε» χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω». Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, επίσης, στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ