Κοινωνία

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο 50χρονος ασφαλιστής είχε εξαπατήσει εταιρεία leasing

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 15 Ιανουαρίου -μία ημέρα δηλαδή πριν από τον θάνατό του- εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων με έδρα την Αθήνα, πήγε στο τμήμα Ασφάλειας της Φιλοθέης και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 50χρονου άνδρα, για υπεξαίρεση χρημάτων.

Συγκεκριμένα, είχε πάρει 65 αυτοκίνητα με σκοπό να τα διαθέσει σε πελάτες του με τη μέθοδο του leasing, που σημαίνει ότι η εταιρεία έπρεπε να πάρει χρήματα. Ο 50χρονος δεν πλήρωσε για τα 65 αυτοκίνητα, τα οποία είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε ως μεταχειρισμένα σε ποδοσφαιριστές που γνώριζε, μιας και εκείνος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Έτσι, η εταιρεία κατέθεσε μήνυση για εξαπάτηση αφού ποτέ δεν πληρώθηκε για τα αυτοκίνητα που είχε διαθέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το χρονικό του εγκλήματος στο Μοσχάτο



Ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του το βράδυ της Δευτέρας στο Μοσχάτος, ήταν πατέρας δύο κοριτσιών. Μαζί του εκείνη την ώρα ήταν και η 47χρονη γυναίκα, η οποία το πρωί της Τρίτης ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του άντρα.

Η έρευνα για τον απαγχονισμένο 50χρονο και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του «παζλ», μετά την ομολογία της 47χρονης, η οποία ήταν παρούσα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στη οδό Γράμμου.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος, επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο, με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μετά την προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε: «Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα», με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του τη ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του 50χρονου. Η ίδια φέρεται να είπε, στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί, δεν ήξερε τι να κάνει, μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Λίγα λεπτά, μάλιστα, πριν συναντήσει το θύμα της, η 47χρονη έχει καταγραφεί απο κάμερα κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται να περπατά βιαστικά, αναζητώντας το ακριβές σημείο του σπιτιού του.Όπως φαίνεται στο βίντεο ,πλησιάζει υπάλληλο καταστήματος ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι τον ρώτησε αν γνωρίζει τη διεύθυνση του θύματος: «Με ρώτησε πού είναι η διεύθυνση... Πάρε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω».


Ειδικότερα, όπως περιέγραψε ο υπάλληλος, «γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος)». «Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω... Φεύγοντας, εκείνη μου φώναξε "Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@"» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω-γύρω από την πολυκατοικία, ψάχνοντας το θύμα».

Αύριο το μεσημέρι η 47χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...