Κοινωνία

Μοσχάτο: Αρνείται τα περί φυγής και χρημάτων η σύζυγος του 50χρονου

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου θανόντα, έχει ραντεβού αυτή την ώρα με τον δικηγόρο Αλέξη Αθανασόπουλο, ο οποίος θα την εκπροσωπήσει και θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

Παράλληλα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και σχετικό δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο για την ανάληψη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ πρόκειται να δηλώσει δια του δικηγόρου της υποστήριξη της κατηγορίας, έτσι ώστε να αποκτήσει «φωνή» και η πλευρά του εκλιπόντος, καθώς μέχρι τώρα έχει ακουστεί μόνο η πλευρά της 47χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 47χρονη, η οποία αύριο 19/1 αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η δικηγόρος της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφερε ότι όταν η εντολέας της έφτασε στο σπίτι του 50χρονου, ο ίδιος είχε ήδη λάβει την απόφαση να αυτοκτονήσει και είχε κάνει την προεργασία. Τόνισε, δε, σχετικά με τα όσα δημοσιεύτηκαν ότι η 47χρονη δεν ομολόγησε κάτι στους αστυνομικούς, ενώ σχετικά με το ότι έσπρωξε την καρέκλα, δεν είναι έτσι και θα αποδειχτεί στην ανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημείωσε, επίσης, ότι αν αποδειχτεί οποιαδήποτε συμμετοχή της στην αυτοκτονία, τότε μιλάμε για πλημμέλημα και έχει ποινή φυλάκισης με αναστολή.

«Θα φανούν όλα στην ανάκριση», είπε.

Σχετικά με τη σχέση της 47χρονης με τον 50χρονο, η κα Τσιώνα είπε ότι γνωρίζονταν πάνω από 10 χρόνια, εργαζόταν για τον 50χρονο και προέκυψε ζήτημα απάτης από τον ίδιο. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας είχε εξαπατήσει αρκετούς ανθρώπους, ανάμεσα σε αυτούς και την 47χρονη. Η 47χρονη προσπάθησε μιλώντας του να μάθει πού είναι τα χρήματα που της χρωστούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ